Social

Porto, La Coruna, Chelsea si Lyon s-au calificat in sferturile Ligii Campionilor

Sistemul "KO" a facut primele victime, doua dintre eternele favorite, Manchester United si Juventus Torino parasind competitia mult mai devreme decat s-ar fi asteptat cineva.

Manchester a avut ocazia sa cunoasca si ea "clasa "arbitrului rus Ivanov, care i-a anulat lui Paul Scholes un gol clar ca lumina zilei, de unde deducem ca acest arbitru nu a avut ceva cu romanii, ci e pur si simplu slab. Sir Alex ergusson a inceput partida de parca s-ar fi pregatit pentru inca un meci in deplasare, doar cu Van Nistelrooij in atac, si a platit nota cand nimeni nu se mai astepta. Era minutul 90 si dupa o lovitura libera executata de Dmitri Alenichev, portarul Tim Howard a respins in fata si pe faza, Costinha a trimis mingea in plasa, aducand o calificare nesperata.

Juve a dovedit ca trece realmente printr-o pasa proasta si se pare ca situatia nu e deloc roza, Del Piero parasind accidentat terenul, absenta care le va creea probleme si-n campionat. La Coruna a reusit golul victoriei prin uruguayanul Pandiani, care l-a invins pe Buffon dupa o executie superba. Juve ar fi putu egala prin Stephen Appiah, dar sutul sau de la 27m a intalnit bara...

Chelsea s-a calificat previzibil , desi Cudiccini s-a intrebuintat in cateva faze in fata lui Kevin Kuranyi si a ungurului Szabics. Adi Mutu a intrat in ultimile 8 minute, irosind doua ocazii imese. Prima data a trimis cu capul din 6m, dupa o centrare a danezului Jesper Gronkjaer, dar portarul Hildebrand a respins miraculos; apoi Mutu a scapat singur spre poarta svabilor a sutat din pozitie excelenta in Hildebrand...

Olympique Lyon a aobtinut o victorie simetrica, tot 1-0, gol inscris de Juninho Pernambucano in minutul 77, jucator care impreuna cu conationalul Kaka sant revelatiile Ligii Campionilor. Lyon a dominat partida si reuseste pentru prima data sa se califice in sferturile Ligii Campionilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea