Social

Portiile mici, cheia siluetei

Sarmale, toba , carnati, , , prajituri cu multa ciocolata si frisca… cu greu rezistam ispitei acestor in perioada dintre Craciun si Anul Nou. Toate aceste bunatati sunt insa foarte bogate in calorii. De aceea, cheia succesului in mentinerea siluetei chiar si in perioada Sarbatorilor sunt portiile mici. Mancam din toate, dar cate putin. Mancam in reprize mici si dese, astfel incat sa nu ne ridicam de la masa cu senzatia de satietate deplina. Altfel, caloriile nu vor pregeta sa-si spuna cuvantul, iar dupa vacanta vom avea 2-3 kg in plus . Iata numarul de calorii raportat la 100 de grame de produs in cazul catorva dintre alimentele traditionale care isi fac loc pe masa de Craciun : untul – 721 de calorii, cascavalul – 423, costita de porc – 390, carnatii – 374, lebarvurstul – 349, friptura de porc grasa – 340, – 258, – 200. (continuarea in Jurnalul National )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea