Social

#amenzi masca textila # masca textila interzisa #masca textila #amenzi usturatoare #amenzi

Porti masca textila? Risti sa primesti amenzi uriase!

 Incepand de sambata, toate persoanele care merg in spatii publice si poarta masti textile risca sa primeasca amenzi uriase. Astfel, daca alegi masca textila in locul celei medicinale sau a mastii FFP2, risti amenzi de 2500 de lei.

 

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a precizat ca masca textila nu are niciun efect impotriva virusului. De asemenea, intrebat cum se va face verificarea in teren, Bode a precizat ca este nevoie doar de o lege.

"Nu au nevoie de indicatii, ci de lege. Cata vreme hotararea CNSU si Hotararea de Guvern sunt clare, iar ordinul de ministru vine in completarea celor doua, politisii si jandarmii, cei care verifica respectarea acestor masuri, trebuie sa aiba fundament legea, nu indicatiile ministrului", a declarat Lucian Bode, la un post TV.

"Specialistii spun ca tulpina Omicron se raspandeste foarte rapid si transmisibilitatea este una foarte mare. In aceste conditii, portul mastii este esential in limitarea raspandirii. Niciun efort nu este prea mare", a mai spus ministrul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea