Social

#psd #pd-l #victor ponta #judetul gorj

Ponta: Toate puntile cu organizatia judeteana a PD-L sunt taiate

Negocierile pentru aplanarea conflictului dintre PSD si PD-L Gorj au esuat, dupa ce liderii social-democrati nu au reusit sa-l convinga pe Adriean Videanu sa le dea conducerea complexurilor energetice si sa revoce numirile facute.

Potrivit lui Victor Ponta, presedintele PSD Gorj, toate puntile cu organizatia judeteana a PD-L sunt taiate, relateaza Realitatea TV. "Am vrut la cele 3 institutii economice esentiale pentru judet si pentru mare parte din Romania. Turceni, Rovinari si Societatea Nationala a lignitului sa fie profesionisti neimplicati politic, iar domnul Videanu a mers pe mana unui foarte cunoscut profesionist politician , Ionel Mantog ," a spus Ponta.

"Cu domnul Mantog nu ne vom intersecta niciodata nici politic, nici economic, si sunt convins nici penal. Am luptat cu vechii baroni , vom lupta si impotriva noilor baroni", a adaugat el. Singura solutie pentru rezolvarea conflictului este, acum, o alta negociere, mediata de liderii celor doua partide. Cele doua formatiuni politice se bat pentru conducerea complexurilor energetice si a Societatii Nationale a Lignitului Oltenia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea