Social

#ponta #adrian nastase #condamnare #membru psd #pierdere drepturi

Ponta: Nastase si-a pierdut statutul de membru PSD in momentul in care a fost condamnat definitiv

Premierul Victor Ponta, presedinte al PSD, sustine ca Adrian Nastase a incetat sa mai fie membru al Partidului Social Democrat in momentul in care a fost condamnat definitiv la inchisoare in dosarul "Trofeul Calitatii".

Intrebat de reporterii publicatiei "El Pais" daca fostul premier va ramane membru al partidului, Ponta a raspuns: "Potrivit statutului nostru, a pierdut calitatea de membru al partidului in momentul in care a primit condamnarea definitiva. Respectam deciziile institutiilor, insa este un moment dificil pentru mine si pentru partid. Cu Nastase, am intrat in NATO si s-au incheiat negocierile cu UE, ne leaga multe momente pozitive din trecut".

"Condamnarea pentru finantarea ilegala a partidului in timpul campaniei electorale exista si in alte tari europene. Probabil, modalitatea de finantare a campaniilor reprezinta o problema in toate democratiile", a adaugat Victor Ponta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea