Social

#restaurante #baruri #consecinte #impozit forfetar #pensiuni #ponta

Ponta, despre impozitul forfetar: Poate nu va fi introdus

Masura introducerii impozitului forfetar din acest an nu este o certitudine, sustine premierul Victor Ponta, seful Executivului oferind un raspuns evaziv in momentul in care i s-au reamintit consecintele negative ale acestui impozit.

Totodata, Victor Ponta a lasat sa se inteleaga ca s-ar putea renunta la introducerea impozitului forfetar.

"Am inteles ca atunci cand ne grabim cu anuntul, mai bine asteptam. Cu impozitul forfetar. Daca reusim sa facem doua lucruri: daca e clar ca e bine, il facem din iunie, daca nu, nu-l facem nici din iunie. Daca se poate sa reduc partea de birocratie fiscala. Noi ce fenomen avem? Unii care platesc impozit si altii care nu platesc. Trebuie sa gasim o solutie. Poate nu impozitul forfetar", a spus Ponta.

Daca va fi introdus, impozitul forfetar nu se va aplica decat anumitor categorii de servicii (pensiuni, hoteluri, baruri, restaurante, saloane de infrumusetare, spalatorii auto, ateliere de croitorie, ateliere de incaltaminte etc), la care cheltuiala administrativa pentru plata impozitului pe profit este mare pentru intreprinzator.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea