Social

#alianta #reactie #guvern #aport #ludovic orban #victor ponta

Ponta critica dur pozitia anti-UDMR a lui Ludovic Orban

Reactia liberalului Ludovic Orban, care a afirmat ieri ca se opune unei aliante cu UDMR, a fost aspru criticata de Victor Ponta, liderul PSD.

Ponta sustine ca Orban s-a folosit de capitalul politic al celor de la USL pentru a-si asigura intrarea in Parlament. Seful Executivului il acuza pe liberal ca in toate discursurile sale publice face tot posibilul sa atace alianta.

Ponta sustine ca totul porneste de la divergentele pe care Ludovic Orban le-ar avea cu Crin Antonescu, presedintele PNL.

Anterior, Orban a fost extrem de vehement in legatura cu eventuala alianta USL-UDMR. "Precizez ca nu voi vota un Guvern din care face parte UDMR", a spus acesta.

Colaborarea USL-ului cu UDMR nu este aprobata nici de alti membri ai aliantei. Liberalul Puiu Hasotti sustinea ca este "profund incorecta" o asociere cu UDMR, in conditiile in care acest partid a avut un important aport la "ramanerea lui Basescu in functie".

Impotriva aliantei de guvernare cu UDMR este si Gigi Becali. In viziunea sa, Ponta a gresit cand a luat in calcul aceasta varianta. Becali a tinut sa precizeze ca este impotriva negocierilor cu aceasta formatiune politica.

Sursa foto: epochtimes-romania.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea