Social

#masuri #ponta # intemperii #apel cetateni #cauciuri de iarna #cod de ninsoare

Ponta, apel catre cetateni in privinta intemperiilor

Prim-ministrul Victor Ponta i-a cerut ieri ministrului Administratiei si Internelor, Radu Stroe, si viceprimarului Liviu Dragnea organizarea unei videoconferinte cu toti prefectii autoritatilor locale pentru discutarea masurilor care se vor lua in ceea ce priveste intemperiile.

Ponta a subliniat faptul ca intemperiile din aceste zile "sunt o problema serioasa" si a cerut sa fie luate masuri imediate, pentru a nu se ajunge in situatii precum cele din Ungaria.

Totodata, prim-ministrul a facut apel si catre cetatenii care circula pe drumurile publice in aceste zile.

"Fac un apel catre toti cetatenii care vor folosi drumurile sa se intereseze inainte, sa aiba cauciucuri de iarna, sa aiba totul pregatit si sa ne ajute ca aceste doua-trei zile de iarna tarzie sa le trecem cat mai bine. Ati vazut ce s-a intamplat in Ungaria, ce se intampla in Ucraina, azi de asta trebuie sa ne ocupam", a mai spus Ponta.

Codul portocaliu de ninsori este valabil pana astazi la ora 14.00 in Capitala si noua judete din sudul tarii, iar pentru alte 14 judete a fost emis Cod galben de ninsori.

Sursa foto: www.mediafax.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea