Social

#victor ponta #parchetul general #declaratii traian basescu #audiere radu mazare

Ponta a fost criticat de Basescu pentru ca a dat instructiuni procurorilor

Premierul Victor Ponta a fost criticat, joi, de presedintele suspendat Traian Basescu, acesta acuzandu-l ca "da instructiuni" procurorilor, acest lucru incalcand principiul separatiei puterilor in stat.

"Am vazut ca astazi doctor Ponta n-a dat decat vreo doua instructiuni catre Parchete. Parchetul General sa se ocupe de Curtea Constitutionala! Mi se pare dubios, pentru ca am informatii ca un judecator al Curtii a cerut ca problemele sa fie discutate in interior si nu altfel", a spus Traian Basescu, precizand ca face referire la declaratiile judecatorului Tudorel Toader.

In ceea ce priveste cea de-a doua indicatie data de Ponta procurorilor, Basescu a mentionat ca este vorba despre audierile in cazul Radu Mazare, edilul constantean fiind acuzat ca ar fi incalcat legea referendumului, obligand 25 de tinere sa se prezinte la vot.

"Eu niciodata nu mi-am permis sa spun public Parchetului General sa faca sau nu ceva. Eu am prevenit in privinta respectarii legii", a mai declarat Traian Basescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea