Social

#pompieri #hidranti #strazi inguste

Pompierii, sabotati de strazile inguste si lipsa hidrantilor

Pompierii din Capitala si din zonele limitrofe nu pot interveni eficient la stingerea incendiilor din cauza faptului ca stradutele sunt prea inguste sau nu sunt dotate cu hidranti.

Strazi inguste, fara hidranti ori canalizare se intalnesc in majoritatea cartierelor Capitalei, dar si in zonele rezidentiale din apropierea Bucurestiului, aparute in ultimii ani. Vina apartine autoritatilor locale si constructorilor care au vandut locuintele, fara sa instaleze si hidranti in apropiere.

Potrivit stirileprotv.ro, in Pipera pompierii sunt nevoiti sa-si lase masinile la un kilometru de locul incendiilor, iar acest lucru duce la ingreunarea interventiei.

Reprezentantii primariei din Voluntari si Tunari spun ca problema alimentarii cu apa va fi rezolvata in curand, dat fiind ca in prezent se lucreaza la unele proiecte care vor fi finalizate in perioada urmatoare.

Problema lipsei hidrantilor este intalnita si in alte localitati din Ilfov. Statistica arata ca din 40 de asezari, 10 nu au un sistem functional de alimentare cu apa.

Sursa foto: jurnaluldebuzau.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea