Social

#montare pompe #pompe submersibile #pompe

Pompe submersibile

Toti cei care locuiesc deja intr-o casa la curte sau decid sa-si construiasca una, se  pot confrunta cu problema alimentarii cu apa.

Pentru alimentarea cu apa, oamenii pot folosi reteaua locala sau sunt nevoiti sa foreze puturi pentru o fantana si sa instaleze pompe submersibile sau hidrofoare.

Pompele submersibile pot fi folosite pentru alimentarea unui vas tampon, a unei locuinte in sistem hidrofor sau pentru irigatii gradini, spatii verzi sau ferme.

In cazul in care se doreste si irigarea sau montarea unui sistem de aspersoare este recomandat sa se foreze un put separat in care sa se monteje o pompa submersibila doar in acest scop. Exista posibilitatea conectarii printr-o teava si un robinet a celeilalte pompe submersibile care alimenteaza locuinta, in acest fel daca apare o defectiune, o pompa submersibila preia sarcinile celeilalte.

Din magazinul online ekoinstal.ro poti alege din mai multe modele de pompe submersibile care sa corespunda necesarului de apa pentru irigatii sau locuinta dumneavoastra.

Pompele submersibile se achizitioneaza si sub forma de pachet care poate contine: pompa in sine, cablu de alimentare, presostat mecanic sau electronic, tablou de comanda si control, recipient de hidrofor (vas de expansiune) cu membrana, sufa de legatura si supapa de sens.

Pentru siguranta ta poti alege o pompa submersibila dotata cu protectie la lipsa apa, tensiune maxima si minima, protectie la suprasarcina si protectie la supraincalzire.

Advertorial

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea