Social

#steaua #incident #autocar #politie #audieri #kapetanos #golanski

Politistii vin la stadion ca sa-i audieze pe jucatorii stelisti

Jucatorii de la Steaua vor primi astazi vizita Politiei. Conducerea Inspectoratului de Politie Ilfov a anuntat astazi ca o echipa de anchetatori se va deplasa la stadionul Steaua pentru a-i audia pe jucatorii echipei in legatura cu incidentul de marti, in care autocarul stelist a fost atacat cu pietre.

Fotbalistii stelisti anuntasera ieri ca nu pot merge la sediul politiei ilfovene pentru a da declaratii referitoare la atacul desfasurat in urma cu doua zile, din cauza antrenamentelor si a faptului ca autocarul echipei este avariat in urma incidentului. Conform Realitatea TV, mai multi jucatori din Ghencea se afla pe lista de audieri a Politiei, printre acestia aflandu-se si Pantelis Kapetanos , care i-ar putea recunoaste pe atacatori.

Pana acum, in cadrul anchetei au fost audiate 17 persoane. Potrivit Realitatea TV, in urma audierilor, cercul suspectilor a fost restrans la doua persoane care se pare ca sunt suporteri dinamovisti.

Marti, autocarul echipei Steaua a fost atacat cu pietre la iesirea din Bucuresti, in timp ce se deplasa spre Buzau. In urma incidentului autocarul a suferita mai multe avarii iar fundasul Pawel Golanski a fost ranit la cap.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea