Social

#adn #racz #romani #italia #viol

Politistii italieni i-au chemat pe americani ca sa rezolve cazul "Caffarela"

Cei doi romani acuzati de viol in Italia sunt din ce in ce mai aproape de libertate, anunta presa italiana . Din ultimele evenimente legate de acest caz rezulta ca politistii italieni care investigheaza violul din parcul Caffarella au apelat la ajutorul detectivilor Biroului Federal de Investigatii (FBI) pentru a incheia ancheta.

Cotidianul italian “Il Tempo” a anuntat ca ancheta in cazul "Caffarella" porneste aproape de la zero dupa ce ieri, de la Bucuresti au sosit in Italia rezultatele celor 22 de teste ADN efectuate rudelor lui Alexandru Loyos Isztoika, care sunt de asemenea negative. La sfarsitul saptamanii trecute cotidianul italian " La Repubblica " nota ca analizele ADN-ului prelevat de pe corpul victimei au aratat faptul ca acesta ii apartine unui egiptean cu care femeia ar fi intretinut relatii sexuale inainte sa fie violata, nicidecum romanului Karol Racz .

In aceste conditii, autoritatile italiene vor trebui sa refaca portretul si profilul phihologic al agresorilor, motiv pentru care politistii italieni au apelat la colegii lor americani de la FBI.

Deocamdata, cei doi romani acuzati de violarea unei tinere de 14 ani in luna ianuarie, Karol Racz (36 de ani) si Alexandru Loyos Isztoika (19 ani), se afla in arestul politiei italiene desi rezultatele testelor ADN arata ca nu ei sunt vinovati de viol.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea