Social

#politisti ameninta #greva #emil boc #suspendarea sporurilor #exod politisti

Politistii il ameninta pe Boc cu greva

Vasile Lincu, presedintele Sindicatului National al Politistilor si Vamesilor " Pro Lex ", il avertizeaza pe Emil Boc ca taierea sporurilor si neplata orelor suplimentare ar provoca un adevarat exod al politistilor si nu exclude o greva.

"Consideram ca este absolut necesar ca premierul Emil Boc sa se consulte si cu sindicatele din politie pentru a stabili, de comun acord, ce masuri sunt necesare pentru perioada urmatoare, fara a fi afectate veniturile politistilor. Salariile nemotivante, orele suplimentare neplatite si dotarea neadecvata au declansat migrarea politistilor catre alte institutii sau companii private. Premierul ar trebui sa tina cont ca exista un deficit de aproape 6.000 de locuri de munca, care se va mari, datorita, in special, valului de pensionari ce va fi declansat in situatia in care veniturile politistilor vor scadea" a declarat Lincu, citat de Amos News.

Politistii au iesit de doua ori in strada in anul 2008 pentru a protesta fata de nivelul scazut al salariului si pentru a atrage atentia asupra crizei de autoritate si de personal din Politia Romana . 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea