Social

#sofer beat iasi #adormit volan #etilotest

Politistii au dat tarcoale unei masini al carei sofer beat domea bustean

Un incident mai putin obisnuit a avut loc luni noaptea la Iasi, cand un sofer beat s-a incuiat in masina si a adormit tun, desi era inconjurat de mai multi politisti care doreau sa ii ceara explicatii pentru cateva infractiuni comise cu putin timp inainte.

Oamenii legii spun ca l-au vazut urcandu-se beat la volan si ca ar fi condus chiar cateva sute de metri, dupa care a oprit singur, informeaza ProTV.

Agentii sustin ca soferul ar fi provocat un scandal cu putin timp inainte, cand se afla in vizita, la o cunostinta. Ba chiar ar fi lovit o persoana, spun martorii, iar apoi s-a urcat in masina, desi de-abia se mai tinea pe picioare.

Cand s-au dus insa sa-i ceara socoteala, agentii au descoperit cu stupoare ca omul se incuiase in automobil, spun ei, si s-a prefacut ca doarme.

Dupa ce s-au invartit neputinciosi in jurul masinii timp de 90 de minute, agentii de circulatie l-au convins pe barbat sa coboare din masina si ajutati de colegii lor de la criminalistica , l-au dus pe barbat la spital, pentru recoltarea probelor biologice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea