Social

#politisti #pistoale politisti #permis de arma #teste psihologice politisti

Politisti lasati fara pistoale

In Ministerul de Interne exista 52 de angajati suspectati ca ar avea probleme psihice, asa incat le vor fi ridicate armele de foc, anunta ministrul Gabriel Berca , la ProTV.

"Avem vreo 52 de cazuri cu semne de intrebare. In momentul in care vom avea toate aceste date, vom vedea cati astfel de oameni, potentiali infractori sau potentiali oameni care pot sa le creeze probleme cetatenilor, avem si vom vedea ce vom face.

Avem deocamdata 52 de oameni, nu care au un comportament deviant , ci care au avut probleme de natura psihologica si care in acest moment sunt in analiza Directiei medicale si pentru care vom lua masurile de urgenta", a declarat ministrul Berca.

Politistii cu probleme vor fi reevaluati de medici si nu vor mai participa la misiuni operative.

Gabriel Berca a dispus, in urma incidentului de la coaforul de la Perla, cand un angajat al MAI a impuscat opt persoane, mai multe masuri la nivelul acestei structuri. Astfel, a fost demis seful directiei medicale din MAI si vor fi verificati toti detinatorii de arme letale , incepand cu angajatii MAI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea