Social

Politicieni controversati se inghesuie in CGMB

La adapostul listelor, greii partidelor si-au plasat clientela politica pe locuri eligibile la alegerile pentru consiliul general al Municipiului Bucuresti.

In timp ce atentia opiniei publice este indreptata spre show-ul care insoteste competitia pentru postul de primar al Capitalei, candidatii la Consiliul General al Municipiului Bucuresti ( CGMB ) asteapta linistiti sa fie alesi pe liste si sa joace un rol decisiv in urmatorii patru ani.

Viitorul primar va avea nevoie de voturile lor pentru adoptarea hotararilor importante. Din sondaje reiese clar ca trei partide vor face jocurile in CGMB: PDL, PSD si PNL. Astfel, un sondaj realizat de CCSB, la comanda Antenei 3, crediteaza PDL cu 28% din voturi, in timp ce PSD are 27%, iar PNL - 10%. Potrivit unei alte cercetari, realizate de INSOMAR pentru Realitatea TV, PDL ar avea 36%, PSD - 27%, iar PNL - 14%. Greii celor trei partide au pregatit listele cu grija. (continuarea in Evenimentul Zilei)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea