Social

Politica este rotunda

Or fi devenit stelistii al doisprezecelea jucator de la FC Cotroceni ?

"Adversarul si-a dorit mai mult victoria, balonul e rotund, baietii s-au mobilizat exemplar, rezultatul a fost echitabil, 2-0 este cel mai periculos scor" sunt doar cateva dintre expresiile celebre ale comentatorilor meciurilor de fotbal, de ieri si de azi.

De acum inainte, comentatorii meciurilor politice vor trebui si ei sa-si insuseasca acest vocabular . Politica s-a apropiat prea mult de fotbal pentru a se mai putea face diferente "notabile". In ordinea numerelor de pe tricouri, presedintele, reintrat in teren dupa o lunga absenta , a reusit sa ridice din nou tribunele in picioare. Basescu a verticalizat jocul, finalizand cu o executie de mare clasa: decorarea arbitrului Deaconu . Impuscat cu o bricheta pe campul de lupta Rapid-Steaua, Deaconu a fost asezat de Basescu erou intre eroii tarii.

Ce poti sa spui in afara de axioma „meciul dureaza 90 de minute, dar se termina cand fluiera arbitrul"? Acum se poate considera ca votantii stelisti au devenit al doisprezecelea jucator al echipei FC Cotroceni, aport consistent in perspectiva campaniei de calificare din toamna.

 

Continuarea in Adevarul 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea