Social

#politie #spania #manual #antrenament #al-qaida

Politia spaniola a descoperit un manual de antrenament al al-Qaida

Politia spaniola a descoperit pe internet un manual de antrenament al organizatiei al-Qaida , in care sunt descrise metode pentru a arunca in aer masini sau drone capcana , in atacuri vizand fortele internationale desfasurate in Liban si Afganistan.

Manualul, avand opt pagini, este destinat celulelor al-Qaida din Europa si a fost realizat la inceputul lunii iunie, potrivit unor surse din politie.

Contactate de AFP, Directia Generala a Politiei si Ministerul spaniol de Interne nu au fost in masura sa confirme sau sa infirme pentru moment informatiile.

Manualul fixeaza ca tinta de atac "structurile comandamentului militar al inamicilor islamului", fara a fi necesara recurgerea la atentate sinucigase.

Sunt detaliate printre altele, trei moduri de a arunca in aer drone-capcana, cu ajutorul unor telecomenzi si de a indrepta masini-capcana, fara sofer, pentru a lovi tinte , cu ajutorul unor antene parabolice.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea