Social

Politia Rurala, dotata cu Dacia Logan

Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) a achizitionat primele 300 de autoturisme Dacia Logan , dintr-un total de 2.350 de autospeciale destinate Politiei Rurale. Masinile, inscriptionate cu "Politia Rurala", au fost predate, ieri, politistilor mai multor posturi din judetele Constanta, Calarasi, Ilfov, Ialomita, Neamt, Dolj si Iasi.

Alte autoturisme Dacia Logan vor fi repartizate diferitelor structuri si unitati operative din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor. Potrivit surselor din politie, masinile urmeaza sa fie distribuite in perioada mai-iulie a.c., cate 300 de autovehicule, de doua ori pe saptamana. Gradul de dotare cu mijloace auto al structurilor de ordine publica din mediul rural va face un salt de la 23,2% la 93,5%.

Politistii din mediul rural se vor putea deplasa la solicitari in maximum zece minute. Potrivit surselor din IGPR, licitatia pentru achizitionarea masinilor s-a organizat la sfarsitul anului 2005, contractul, in valoare de 258.214.531,85 RON, fiind castigat de firma rovigneta ), asigurare CASCO si RCA pe toata durata contractului, inmatricularea si omologarea produselor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea