Social

#politia romana #dacia logan #contract

Politia ramane fara Loganul de 70.000 de euro

Contractul prin care Politia Romana achiziona 1836 de Dacia Logan cu 400 de milioane de euro, aproximativ 70.000 de euro pe masina, a fost renegociat.

Chestorul Petre Toba , seful IGP, a anuntat reducerea comenzii la numai 820, pentru care va fi plati un sfert din suma stabilita initial, 164 de milioane de lei.

Noile masini ale Politiei vor fi Loganuri in valoare de 10.000 de euro, cu echipamente de 24.000 de euro, aducand pretul mediu la jumatate, informeaza Gandul.

Nici investigatiile Internelor, nici ancheta DNA nu au putut anula contractul, asa ca singura solutie a fost renegocierea, iar la rezultatul de acum s-a ajung dupa cinci luni de discutii.

Masini straine noi vor fi achizitionate doar pentru politistii de la combaterea crimei organizate si trupele de interventie rapida.

Singurul vinovat pentru semnarea constactului initial care a ramas fara slujba a fost seful Politiei, chestorul Gheorghe Popa .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea