Social

Politia protejeaza un raliu mortal

Un raliu auto ilegal s-a incheiat, in noaptea de marti spre miercuri, in Bucuresti, cu moartea unui pieton si ranirea unui jandarm.

Martorii oculari si supravietuitorul accidentului sustin ca doua masini participau la un raliu ilegal pe Calea Dorobanti , dinspre restaurantul Perla spre Televiziune. In pofida acestor declaratii, politistii iau in calcul ipoteza unui simplu accident, si nu a unui raliu neautorizat. Si identitatea reala a autorului ridica semne de intrebare.

Politistii iau in calcul ipoteza unui simplu accident, si nu a unui raliu neautorizat, in pofida declaratiilor martorilor si ale ranitului. Si identitatea reala a autorului ridica semne de intrebare.

Nikita, martor ocular

Unul dintre putinii martori oculari ai accidentului, petrecut la ora 1.00, este Mihaela Ispas, luptatoarea cunoscuta sub numele de Nikita. Au fost spulberati doi barbati care traversau strada. Cel care a murit a fost aruncat in aer. I-au rupt miinile, picioarele, bazinul, totul. A fost ingrozitor, asa descrie impactul Nikita. Ea se afla intr-o masina, impreuna cu alte doua persoane, si venea din fata celor doua masini care se intreceau pe sosea.

Au mai vazut scena, spune Nikita, si alte doua femei care maturau strada. Dupa accident, soferul a fugit, pentru ca, putin mai tirziu, o persoana sa se prezinte la politie si sa se declare autor al accidentului. A lasat cheile in contact , a uitat telefonul mobil in masina si a rupt-o la fuga. Dar sa stiti ca nu este cel care s-a prezentat la politie. Eu ii cunosc pe cei implicati in accident, pentru ca sint de la mine din cartier, a mai explicat Nikita.

Aceasta mai spune ca numarul de inmatriculare a celei de-a doua masini, tot un BMW, ar fi B-64- DOL , insa in baza de date a politiei nu exista inregistrata aceasta masina.

Politia nu stie despre raliu

Surprinzator, datele furnizate ieri de politisti par sa ignore ipoteza unui raliu ilegal, iar predarea tirzie a soferului e explicata de politie prin faptul ca ar fi fost batut de martori. Printr-un comunicat emis de biroul de presa al Politiei Capitalei se arata ca Florin Teodosiu, in virsta de 30 de ani , conducea, pe Calea Dorobanti, dinspre Stefan cel Mare catre piata Dorobanti, un BMW cu numarul de inmatriculare B-48-DLT.

La intersectia cu strada Lisabona, din cauza ca Teodosiu circula cu viteza excesiva, a accidentat mortal pe Adrian Barbu, in virsta de 45 de ani, si l-a ranit la picior pe plutonierul de jandarmi George N., care traversau prin loc nepermis. Soferul a fost testat cu etilotestul, care a aratat ca nivelul alcoolului in singe era de 0,69 miligrame pe litru, insa a fost trimis si la IML, in acelasi scop. Tot politistii ne-au mai spus ca jandarmul a fost ranit usor si nu a avut nevoie de ingrijiri medicale. Iarasi o informatie falsa.

Jandarmul - internat la Floreasca

Plutonierul era ieri internat in Sectia de ortopedie a Spitalului de Urgenta Floreasca. L-am gasit pe pat, cu un picior bandajat si suspendat de un suport special. Vorbea la telefonul mobil si spunea ca medicii nu cred ca este nevoie de operatie. Ne-a explicat ca mama lui, care este foarte bolnava, nu stie prin ce a trecut, motiv pentru care ne-a rugat sa scriem cit mai putine date despre el.

Spune ca locuieste in zona in care a fost lovit de masina, ca este jandarm de 12 ani, iar despre accident afirma ca el si prietenul sau, Adrian Barbu, au fost victimele unui raliu.

Am vorbit cu politistii pe la ora 3.30. Au venit aici la spital. M-au intrebat daca imi spun ceva niste nume, dar eu nu le-am recunoscut. Le-am spus ca ne-am angajat sa traversam strada, intr-adevar, prin loc nepermis, dar cele doua masini, de culoare inchisa, erau, cind am vrut sa trecem, in dreptul restaurantului Perla. In citeva secunde au trecut peste noi. Nu am vazut cine era la volan, nu am mai vazut nimic. A doua masina nu a oprit deloc. Stiu doar ca salvarea a venit foarte repede. Cred ca Mihaela a chemat-o, a mai spus George.

Intr-adevar, Nikita a apelat la salvare si la politie. Dar nu este de acord cu explicatia data de politisti privind motivul pentru care autorul accidentului a parasit locul: Cine era sa-l bata? Eu? Si va spun ca nu el era la volan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea