Social

Politia portugheza ingrijorata

Comisarul Alexandre Coimbra, purtatorul de cuvint a Directiei nationale a politiei portugheze, a declarat ca vinzarea ilegala de bilete reprezinta principala lor preocupare

Un portughez, aflat in posesia a 74 de bilete pentru meciul din sferturile de finala dintre Anglia si Portugalia, a fost arestat miercuri seara. "Barbatul, in virsta de 35 de ani, urma sa vinda patru bilete pentru meci unor suporteri britanici, insa politia l-a arestat. Noi am descoperit ca el mai avea alte 70 de bilete pentru acelasi meci", a afirmat Coimbra. Barbatul a fost plasat in detentie, iar biletele au fost remise justitiei pentru a fi folosite in timpul procesului. Coimbra a precizat ca biletele euro -2004 un numar total de 427 de bilete. Cel mai grav caz anuntat pina acum se refera la arestarea, in timpul meciului Portugalia - Rusia, din 16 iunie, a unui suporter rus aflat in posesia a 165 de bilete. Coimbra a explicat ca majoritatea biletelor sint cumparate legal, de pe site-uri de internet sau de la federatii , fiind apoi revindute pe piata la preturi mult mai ridicate. Pretul unui bilet vindut ilegal variaza intre 100 si 500 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea