Social

#anunt ratb #calatorii frauduloase #calatori #ratb #politie

Politia locala si RATB, anunt pentru bucuresteni!

RATB (Regia Autonoma de Transport Bucuresti ) va lucra in urmatoarea perioada impreuna cu Directia Generala de Politie Locala si Control a Municipiului Bucuresti (DGPLCMB). Acestia doresc sa sporeasca nivelul de civilizatie si siguranta a calatorilor.

Cele doua institutii vor colabora incepand de azi, 18 februarie, si vor efectua actiuni comune de preventie si sanctionare a calatorilor evazionisti si agresivi din mijloacele de transport in comun.

RATB a luat aceasta masura deoarece doreste sa asigure servicii de transport civilizate, cresterea numarului calatorilor fideli, descurajarea celor fraudulosi si imbunatatirea ritmicitatii mijloacelor de transport in comun.

"Scopul este reducerea fraudei si orientarea calatorilor catre achizitionarea de titluri de calatorie si acela de a asigura un climat de siguranta si incredere in randul calatorilor platitori, dar si in randul angajatilor RATB (conducatori auto si controlori). Totodata, se urmareste protejarea proprietatii publice si private si crearea conditiilor reale pentru cresterea nivelului de coeziune a populatiei Capitalei", se precizeaza ntr-un comunicat al regiei de transport, potrivit Agerpres.

Sursa foto: fanatik.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea