Social

Politia engleza ancheteaza un viol comis de fotbalisti din Premier League

Politia engleza a confirmat marti ca a deschis o ancheta intr-un caz de viol in care sunt implicati fotbalisti de prim plan, dupa ce a primit o plangere din partea unei tinere de 17 ani, care acuza un grup de jucatori care evolueaza in prima divizie engleza ca au violat -o intr-o hotel select din Londra.

Intr-un comunicat, politia londoneza a confirmat ca faptele, petrecute sambata si denuntate imediat de tanara "au fost savarsite de mai multe persoane, nu doar de una singura", adaugand ca nu a fost facuta deocamdata nici o arestare.

"Cercetarile continua in centrul orasului /unde a avut loc violul/ si, asa cum se obisnuieste, nu vom da nici o informatie despre modul cum avanseaza ancheta", precizeaza comunicatul.

Mai multe media engleze, intre care cotidianul The Sun, care a publicat afacerea luni si care precizeaza ca unii dintre fotbalisti sunt chiar celebri, au identificat hotelul incriminat ca a fi Grosvenor House Hotel din Park Lane, la est de Hyde Park.

Conform acestor media, tanara ar fi declarat la politie ca a acceptat relatiile sexuale cu un singur jucator, insa dupa aceea au sosit inca sapte, de la un alt club, care au agresat -o sexual si au violat-o.

Trei meciuri din Premier League s-au desfasurat in week-end-ul trecut la Londra: Arsenal-Newcastle - vineri, Chelsea-Aston Villa - sambata si Charlton-Liverpool - duminica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea