Social

#oslo #romani #arest #politie oslo #norvegieni

Politia din Oslo a arestat in 2013 mai multi romani decat norvegieni

Romanii ocupa primul loc in topul persoanelor arestate din Oslo. Politia din Oslo, Norvegia, a arestat, de la inceputul anului, mai multi cetateni romani decat norvegieni. Infractiunile principale pentru care acestia au fost arestati sunt furtul de autoturisme, furtul de buzunare, talharii si incalcarea dreptului de proprietate.

In primele sase luni ale anului 2013, in capitala Norvegiei, au fost retinuti 181 de conationali. In aceeasi perioada, la Oslo, au fost arestati 136 de norvegieni.

"Nu exista nicio indoiala ca mare parte din cresterea criminalitatii se datoreaza bandelor straine", a declarat Geir Ellefsen, de la politia Oslo. "Am arestat mai multi cetateni romani pentru furt decat norvegieni", a adaugat acesta, noteaza antena3.ro

Potrivit cotidianului Dagbladet, mai multi localnici au depus reclamatii la politie impotriva romilor care si-au instalat tabere in jurul Capitalei.

Sursa foto: cotidianul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea