Social

#contrabanda #tigari #politia romana

Politia confisca mai multe tigari decat poate depozita

nu mai are unde sa depoziteze toate tigarile de confiscate . In 2010, au fost retinute peste 9 milioane de pachete de tigari de contrabanda .

Potrivit datelor MAI, Politia Romana are depozitele pline de marfuri de contrabanda, iar extinderea depozitelor ar fi o solutie foarte costisitoare. Autoritatile au apelat la producatorii de .

"Avand in vedere interesul in combaterea comercializarii ilicite a produselor din tutun, in unele cazuri producatorii autorizati au acceptat depozitarea produselor in mod gratuit, pana la solutionarea definitiva a cauzelor penale sau a contestatiilor formulate impotriva a contraventiilor”, se arata in expunerea de motive a unui proiect de lege care prevede imbunatatirea activitatii de valorificare a bunurilor intrare in proprietatea privata a statului, citat de EVZ.ro.

In anul 2010, politistii de frontiera din toata tara au confiscat 9.121.023 pachete tigari de contrabanda cu o valoare aproximativa de 42.795.896 lei.

Proiectului de lege propune si comercializarea produselor perimabile confiscate de Politie. O alta masura propusa este aprobarea instantelor pentru distrugerea acestora, chiar daca procesul nu este finalizat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea