Social

#printesa diana # moarte printesa diana # suspiciuni printesa diana # asasinare printesa diana

Asasinarea printesei Diana - mit sau realitate? Noi declaratii!

Politia britanica a respins, luni, teza aparuta in aceasta vara potrivit careia printesa Diana si Dodi Al-Fayed ar fi fost asasinati de trupele de elita SAS, sustinand ca "nu exista dovezi credibile" pentru a sustine aceasta teorie.

Politia britanica a anuntat in luna august a acestui an ca urmeaza sa examineze niste informatii primite cu privire la decesul printesei Diana, insa nu a dezvaluit si detalii despre natura lor.

Luni seara, reprezentanti ai politiei au transmis printr-un comunicat ca, in urma unei anchete amanuntite, s-a ajuns la concluzia ca "desi au fost facute declaratii privind implicarea SAS in aceste decese, nu exista nicio dovada credibila pentru a sustine ideea ca aceste afirmatii sunt intemeiate".
In consecinta, Serviciul Politiei Metropolitane (MPS) este convins ca nu există niciun motiv care poate fi probat, pentru a initia o ancheta".

Sursa foto: mediafax.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea