Social

#fifa #fotbal #dinamo #steaua #marian iancu #poli timisoara

Poli Timisoara spera inca la titlu

Dupa ce a invins Steaua cu 1-0, Poli Timisoara asteapta decizia privind revenirea celor sase puncte de la TAS, care ar da sperante pentru castigarea titlului.

Infrangerea in fata celor de la Dinamo, nu a zdrobit sperantele echipei timisorene la titlu, pentru ca a fost urmata de victoria castigand la limita, 1-0, derby-ul cu Steaua, din etapa a 32-a a Ligii I. Banatenii asteapta acum hotarea Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne cu privire la cele sase puncte luate de FIFA.

Marian Iancu este inca nemultumit de conditia fizica a jucatorilor lui, exprimandu-si regretul ca nu se pot sustine la acelasi nivel pe durata unei partide intregi.

"Din pacate, avem probleme medicale. Alexa s-a pierdut pe teren. Borbely si Karamyan au avut si ei probleme medicale. Aceasta nu e echipa Timisoarei, este o echipa care se chinuie si inscrie din realizari personale. Dar trebuie sa intelegem ca acesta este fotbalul. Poti sa joci mai slab si sa castigi . Cele doua echipe au fost egale, dar diferenta a facut-o modul in care Timisoara si Steaua au abordat jocul. Fizic suntem in afara competitiei", a spus Iancu, citat de Romania Livera.

Patronul Poli Timisoara a anuntat ca hotararea privind punctele luate de FIFA a fost luata de catra tribunal, dar clubul va fi instiintat de ea abia peste cateva zile. El a amenintat din nou FIFA cu documentele din posesia lui pe care intentioneaza sa le faca publice dupa anuntarea verdictului.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea