Social

Poli declanseaza vanatoarea de dinamovisti

Lidera provinciei, Politehnica Timisoara, a pus ochii pe jucatorii vicecampioanei Dinamo. Principala tinta a alb-violetilor este atacantul Ionel Danciulescu , proaspat intors din China. Conducerea banatenilor este interesata de serviciile lui Danciulescu de mai multa vreme, desi atacantul lui Dinamo a declarat ca nu are habar de vreo oferta a lui Poli. "Nu stiu nimic de vreun transfer. Nu poate fi vorba de asa ceva", a declarat Danciulescu pentru site-ul "dinamomania.ro". Cu toate acestea, presedintele alb-rosilor, Ioan Becali , a precizat ca toti jucatorii dinamovisti sunt de vanzare, daca exista oferte pe masura. Astfel, timisorenii si-ar putea asigura serviciile atacantului daca ar plati un milion de dolari, clauza de reziliere a contractului cu Dinamo. In plus, patronul lui Poli, Marian Iancu, este interesat si de aducerea pe Bega a lui Mihaita Plesan, Cosmin Moti si Vladut Munteanu, pentru care timisorenii ar plati inca trei milioane de dolari. De altfel, dinamovistii sunt singurii disponibili pentru Europoli. Avand in vedere ca Steaua nu cedeaza jucatori titulari, iar rapidistii au oferte din strainatate, singura sursa pentru Poli ramane vicecampioana Dinamo.
Adrian Ilie ar juca la Timisoara
Internationalul roman Adrian Ilie si-ar dori ca la 31 de ani sa imbrace tricoul lui Poli Timisoara. Aflat in vacanta in Romania, Ilie asteapta pana pe 10 ianuarie pentru a cantari toate ofertele si nu exclude posibilitatea de a ajunge sub comanda lui Gica Hagi. "Am mai fost antrenat de Hagi. Eu intotdeauna m-am inteles bine cu Gica, atat ca jucator, cat si ca antrenor", a declarat "Cobra". Daca internationalul roman va semna cu Poli, echipa de pe Bega va avea doi jucatori cu nume identice, celalalt Adrian Ilie fiind jucatorul adus la sfarsitul anului trecut de la Poli Iasi.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea