Social

#recomandari #polei #aacidentari #tamponari

Poleiul de pe sosele Romaniei a cauzat aproape 100 de accidente auto

Poleiul care s-a depus pe partea carosabila noaptea trecuta a cauzat aproape 100 de accidente rutiere, potrivit datelor detinute de Directia Politiei Rutiere. Accidentele au avut loc astazi in intervalul orar 5.00 - 12.00, pe raza a opt judete si in Bucuresti, 17 dintre ele soldandu-se cu ranirea unor persoane.

Chestorul Lucian Dinita, seful Directiei Politiei Rutiere, a anuntat ca in intervalul sus mentionat au avut loc 77 de tamponari si 17 accidente cu ranire in judetele aflate sub avertizare de Cod galben de polei, respectiv Mehedinti, Gorj, Dolj, Teleorman, Ilfov, Giurgiu si Calarasi, precum si in municipiul Bucuresti. In Capitala, au avut loc doua tamponari, fara victime.

Politistii rutieri le recomanda soferilor sa isi adapteze viteza la conditiile de zapada sau polei. Astfel, in localitati, conducatorii sunt rugati sa nu depaseasca limita de 30 km/h, iar in afara acestora - limita de viteza de 50 km/h. De asemenea, soferilor li se recomanda sa pastreze in mers o distanta suficient de mare fata de autoturismul din fata, sa evite franele si virajele bruste si sa utilizeze cu precadere frana de motor.

Sursa foto: politiaromana.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea