Social

#fast-food #gustari #mancaruri fast-food

Poftesti la fast-food? Iata cum arata in realitate gustarile tale preferate!

O serie de fotografii facute de Peter Augustus ti-ar putea taia pe veci pofta de produse fast-food. Fotograful stabilit in Hong Kong a realizat o serie de instantanee in care a adaugat principalele parti de animale folosite in procesarea mancarurilor fast-food. Rezultatul este de-a dreptul gretos!

Cele mai populare feluri de mancare din fast-food-urile din intreaga lume se pot dovedi de-a dreptul dezgustatoare, daca in locul carnii procesate adaugi imaginea partilor de animal din care sunt realizate. Aceasta este si concluzia la care a ajuns fotograful Peter Augustus. O portie de McNuggets iti poate taia pofta de mancare pentru intreaga zi daca privesti imaginea de mai jos:


Sursa foto: dailymail.co.uk

Un burger s-ar putea dovedi, de asemenea, o alegere proasta daca in realitate ai vedea ratul porcului iesind dintre feliile chiflei.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Augustus nu este vegetarian, dar experienta traita in Hong Kong l-a facut sa constientizeze realitatea privind forma naturala a alimentelor inainte de procesarea acestora. Ideea de a portretiza imaginea reala a mancarii i-a fost data de carmangeriile aflate in imediata apropiere a locuintei sale.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea