Social

#poeta #mesaj cutremurator #mesaj #facebook #sinucidere

Poeta romanca, salvata de la moarte cu ajutorul Facebook!

Poeta Ofelia Prodan, laureata a numeroase premii literare, a postat sambata pe pagina de Facebook ca vrea sa se sinucida. Din fericire insa cunoscutii acesteia au vazut mesajul si au resuita sa o salveze la timp.

„Nu am spus nimic despre problemele mele zilnice. Sunt saptamani cand traiesc cu 10 lei pe zi si nu pt ca sunt saraca. M-am nascut intr-o familie de comercianti pentru care banul a totul si in acelasi timp se mandresc cu rezultatele mele, desi in ochii lor sunt un nimic pentru ca nu produc bani. Hagi Tudose. Nu doar ca ma dezic de familia mea, dar am ales ca forma de protest sinuciderea. Acum sunt impacata. Nu cred ca protestul meu va schimba ceva, dar abia astept sa vad ce e dincolo: nimicul sau infernul”, scria Ofelia pe Facebook.

In urma postarii care a creat un val de reactii, sute de persoane s-au mobilizat si au alertat autoritatile din regiunea Campania din Italia, in care romanca locuieste in prezent. Multi au lasat doar mesaje de incurajare.

Din fericire Ofelia a fost dusa la timp la spital dupa ce a luat un pumn de pastile. Cand si-a revenit aceasta a postat un nou mesaj pe pagina de Facebook: „Sunt uimita de numarul mare de mesaje, de share-uri… Eu, acum, sunt ok. Va atasez fisa de externare, ca sa vedeti ca nu doar eu, dar si medicii de la Pronto Soccorso sunt de aceeasi parere. Am ajuns tarziu la spital, pana la urma unica persoana din acest oras care ma putea gasi a vazut postarile de pe facebook si m-a cautat. Pastilele nu m-au ajutat sa renunt la lumea aceasta. Protestul meu nu a fost nici el inteles. Cum nici cel din cartea mea “No exit”, de altfel. Dar acum nu mai vreau sa mor. Sunt la Sassari. Nu stiu de ce unii oameni au spus ca sunt la Napoli si-au sunat la Politia de acolo.Nu ii mai sunati pe parintii mei, nu au fost niciodata o salvare. Nu o sa raspund nimanui la telefon, dar va rog sa ma credeti ca acum ma simt mult mai bine. Va multumesc pentru gandurile frumoase, Ofelia”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea