Social

PNL va vota pentru inceperea urmaririi penale a lui Nastase si Mitrea

Grupul PNL din Camera Deputatilor va vota pentru inceperea urmaririi penale in dosarele care ii privesc pe Adrian Nastase si Miron Mitrea , potrivit liderului deputatilor liberali , Crin Antonescu.

"Aceasta decizie are ca fundament dorinta parlamentarilor liberali de a nu implica politicul in actul de justitie si de a nu transforma Parlamentul dintr-un for de dezbatere politica intr-o institutie care imparte dreptatea", precizeaza sursa citata.

Deputatii vor decide daca aproba urmarirea penala a lui Miron Mitrea si Adrian Nastase la sesiunea de vot final de marti, prin vot secret cu bile.

Pentru luarea unei decizii in acest sens este nevoie de o majoritate calificata de doua treimi din numarul total al deputatilor, ceea ce inseamna ca Nastase si Mitrea ar putea fi urmariti penal daca un numar de 219 deputati voteaza pentru acest lucru. (continuarea in Mediafax)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea