Social

PNL si PD-L au liber la aliante

Razboiul indirjit care se desfasoara la nivel national intre partide nu pare sa se reflecte si la nivel local. Legaturile intre PNL si PD-L , spre exemplu, ar putea fi oricind refacute. Semnalul a fost dat deja la Galati. „Pe plan national , strategia noastra este de a participa singuri la alegerile locale. Organizatiile au libertatea de a-si face propriile discutii si negocieri , astfel incit sa-si maximalizeze posibilitatile de a obtine un scor foarte bun. Nu i-am limitat in nici un fel. Nu le-am dat nici un fel de directie spre care sa mearga“, a declarat vineri, la Galati, vicepresedintele PNL Teodor Melescanu, citat de NewsIn.

Declaratia lui Melescanu a fost sustinuta imediat de Mircea Toader , secretarul executiv al PD-L si presedintele filialei Galati. „Si noi avem aceeasi opinie. La nivel local, organizatiile PD-L pot sa faca intelegeri politice in avantajul in primul rind al PD-L si apoi in interesul cetatenilor, pentru a crea o majoritate stabila. Nu avem nici un fel de restrictii nici noi“, spune Toader . Ideea colaborarii intre PD-L si PNL este o idee mai veche a presedintelui Basescu. Valeriu Stoica spunea recent ca PD-L ar guverna mai degraba cu PNL decit cu PSD, „cu conditia ca PNL sa se desprinda de sub influenta lui Tariceanu“.

Videanu il anunta pe Negoita

Prim-vicepresedintele PD-L Adriean Videanu a anuntat simbata in emisiunea „3x3“ difuzata de Realitatea TV ca saptamina aceasta partidul ar putea decide care va fi candidatul pentru Primaria Capitalei. Intrebat de realizator daca va mai candida pentru un nou mandat, actualul primar al Bucurestiului a raspuns: „Imi pare rau ca nu pot sa va dau un raspuns direct“. Videanu a anuntat deja in cadrul partidului ca nu doreste sa candideze pentru un nou mandat. „Sincer, Negoita este cel mai bine plasat in sondaje, dar PD-L are patru candidati cu care poate cistiga primaria din primul tur“, a spus Videanu.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea