Social

Partidele parlamentare trebuie pina luni sa-si desemneze euroobservatorii. Liberalii si-au stabilit deja garnitura pentru Bruxelles.
O comisie speciala a con0ducerii PNL i-a ales miercuri seara pe cei 7 reprezentanti ai partidului, care din toamna vor functiona ca observatori in Parlamentul European. Este vorba de: Mona Musca , Mircea Cosea , Adrian Cioroianu, Raluca Turcan , Nicolae Vlad Popa, Tiberiu Barbuletiu si Ovidiu Silaghi. Pentru Mona Musca insa este necesar acceptul premierului Calin Popescu Tariceanu, care trebuie sa decida daca activitatea ministeriala a vicepresedintei PNL nu va avea de suferit in urma absentelor din tara. De asemenea, Raluca Turcan ar urma sa aleaga intre presedintia Comisiei de cultura a Camerei si calitatea de euroobservator. Daca activitatea la Parlamentul European se va reduce doar la o saptamina pe luna, atunci voi ramine si la comisie, daca nu, voi alege. Nu stiu inca in acest moment ce decizie voi lua, ne-a declarat Raluca Turcan. Pentru orice eventualitate, PNL a mai desemnat doi supleanti, in persoana Adinei Valean si a lui Alexandru Mortun. In ceea ce priveste activitatea la Parlamentul European, parerile sint impartite. Unii sustin ca participarea obligatorie se reduce la saptamina de plen, altii ca este necesara prezenta si la celelalte doua saptamini de lucru in comisiile de specialitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea