Social

#pnl #mellman group #consultanti #al gore

PNL si-a adus consultantii lui Al Gore si George W. Bush

Liberalii romani sondeaza public alegatorii cu echipa de consultanti ai lui Al Gore. Americanii de la Mellman Group , cei care se ocupa acum de sondajele de opinie ale liberalilor, au in palmares clienti precum Al Gore, Departamentul de Stat al SUA, Coca-Cola, Pepsi sau Fannie Mae.

Pana in urma cu aproape o luna, PNL lucra cu un alt consultant american, respectiv Sam Patten, cel care a lucrat in 2000 pentru campania fostului presedinte George W. Bush, dar si pentru Viktor Iuscenko, care a castigat alegerile din Ucraina.

Potrivit Cotidianul, Mellman Group a mai lucrat si inainte cu o aprte dintre politicienii-candidatii PNL, acum realizand pentru partid ultimul sondaj de opinie al liberalilor. Insa seful de campanie al PNL, Rares Manescu , a declarat pentru cotidianul.ro ca americanii de la Mellman au fost adusi de Sam Patten pentru realizarea unor cercetari de opinie, nestiindu-se inca daca vor lucra si pentru Crin Antonescu, in campania pentru prezidentialele de la toamna.

Mellman Group este una dintre cele mai apreciate firme de consultanta din SUA. Desi apropiata politic Partidului Democrat care l-a dus la Casa Alba pe Barack Obama, firma a primit in 2008 recunoasterea de cea mai buna firma de sondare a opiniei publice a anului, din partea Asociatiei Americane de Consultanti Politici.

Grupul are un portofoliu de clienti importanti si influenti: fostii candidati la presedintie Al Gore si John Kerry, Partidul Socialist Spaniol al premierul Jose Luis Zapatero , Miscarea Nationala a Ucrainei - Rukh - care l-a sustinut pe actualul presedinte Viktor Iuscenko, Departamentul de Stat American, presedintele Columbiei, dar si companii celebre precum Coca-Cola, Pepsi, Fujifilm , gigantul Fannie Mae, United Airlines sau Fundatia Rockefeller.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea