Social

#pnl #motiune de cenzura #motiune #guvern #crin-antonescu

PNL pregateste o motiune de cenzura la adresa intregii activitati a Guvernului Boc

Liberalii pregatesc initierea unei motiuni de cenzura la adresa activitatii Guvernului din ultimele sase luni , pe care o vor depune dupa ce Guvernul isi va asuma raspunderea pe cele doua Coduri juridice . Pentru a putea avea toate semnaturile necesare depunerii motiunii, PNL a apelat la ajutorul UDMR-ului.   

PNL-ul a inceput deja negocierile cu reprezentantilor uniunii maghiarilor, cele doua formatiuni politice fiind partenere in depunerea motiunilor de cenzura in ultima vreme. Presedintele liberalilor, Crin Antonescu, a anuntat ieri ca desi noua motiune va fi depusa dupa ce Executivul isi va asuma raspunderea pe cele doua coduri, procedura care va avea loc astazi in Parlament.

Cu toate acestea, seful PNL precizeaza insa faptul motiunea "va avea incarcatura unei motiuni de cenzura adresate intregii activitati a Guvernului in aceste sase luni", dupa cum a precizat Antonescu pentru Cotidianul.

Tot ieri, liderul liberalilor i-a invitat pe cei doi principali posibili contra-candidati ai sai din lupta pentru Cotroceni, Traian Basescu si Mircea Geoana, la o dezbatere publica pe tema situatiei cu care se confrunta Romania si a solutiilor propuse de Guvern, dar si de opozitie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea