Social

PNL nu face alianta nici cu PD-L nici cu PSD

Vicepresedintele liberal Crin Antonescu a declarat, miercuri, ca Partidul National Liberal nu va face alianta electorala nici cu PD-L si nici cu PSD.

Crin Antonescu spune ca PNL va trebui sa incerce sa joace propria carte in politica romaneasca. Liberalul a explicat ca la nivelul conducerii PNL nu s-a luat in discutie ipoteza unei aliante electorale cu PSD sau PD-L, astfel de intelegeri electorale, aparand doar in presa.

„Nu avem si nu vom avea alta alianta nici cu PSD, nici cu PD-L. Nu exista drum de intoarcere pentru PNL. E numai un drum inainte. PNL a depasit, cred, faza acestor experiente in cea mai mare parte nefericite si sensul in care am spus ca nu exista drum de intoarcere pentru PNL este acela ca PNL va trebui sa incerce cu toate puterile sale sa joace propria carte in politica romaneasca”, a declarat Antonescu in discursul sau, sustinut la Ploiesti, cu ocazia lansarii candidatilor liberali pentru Primaria locala si Consiliul Judetean Prahova.

Deputatul liberal a adaugat ca, din punctul de vedere al PNL, reapropierea de PD-L sau de Traian Basescu este „inadmisibila”, iar zvonurile privind eventuala refacere a Aliantei D.A. „nu au nicun fel de baza in realitate”.

  


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea