Social

PNL: Intilnire surpriza

Tariceanu i-a cerut lui Valeriu Stoica o intilnire pentru a stabili o strategie de fuziune a PNL cu PD. Cei doi s-au intilnit ieri, dupa o lunga perioada de relatii reci.

Calin Popescu Tariceanu si Valeriu Stoica s-au intilnit ieri dupa-amiaza pentru a discuta despre viitorul PNL. Conform unor surse din PNL, intilnirea a fost solicitata telefonic de premier. Aceasta urmeaza scrisorii deschise pe care Stoica i-a adresat-o presedintelui PNL la inceputul saptaminii, oferindu-se sa sprijine proiectul fuziunii cu PD si precizind ca, desi din 2000 el si Tariceanu au avut pozitii divergente , nu-i poarta nici o ranchiuna.

Valeriu Stoica a confirmat pentru 2 intilnirea cu Tariceanu si a precizat ca subiectul principal a fost strategia PNL, cu referire la fuziune.
Exista o viziune comuna, amindoi credem ca fuziunea e necesara pentru consolidarea dreptei. Trebuie sa gasim cea mai buna solutie pentru a crea solidaritatea necesara in interiorul partidului pentru acest proiect, a spus fostul presedinte al PNL, cu referire la rezistenta pe care ideea fuziunii o intimpina in anumite filiale liberale.
O sa ma bat pentru fuziune, alaturi de Tariceanu, daca nu are sprijin in cadrul partidului, ne-a declarat el. Stoica, primul care a avansat ideea unei fuziuni intre PNL si PD - inca din 2003 spune ca intilnirea de ieri a reprezentat doar o prima discutie, de principiu. El a precizat ca aceasta colaborare vizeaza strategii si doctrine si ca nu doreste functii publice sau politice in schimbul colaborarii sale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea