Social

#sondaj #pnl #crin-antonescu

PNL il scoate pe Crin premiantul clasei in Bucuresti

Conform unui sondaj comandat de liberali, acestia ar obtine cele mai multe voturi in Bucuresti la alegerile parlamentare, in timp ce Crin Antonescu este si el in varful podiumului la prezidentiale. Traian Basescu si PDL sunt zugraviti in cele mai negre culori. Aproape 80% dintre locuitorii Capitalei crede ca lucrurile merg intr-o directie gresita.

In plina criza sociala si economica, liberalii scot din palarie un sondaj de opinie . Unul realizat in Bucuresti in perioada 13-20 mai de GSS 2000. Rezultatele sunt pe alocuri apocaliptice . 79% dintre bucuresteni cred ca lucrurile merg intr-o directie gresita in Romania, in timp ce cei care afirma contrariul reprezinta doar 8,3%. Pentru aceasta situatie sunt vinovati : toti in egala masura – 40,3%, presedintele Traian Basescu – 26,7% si Guvernul Emil Boc – 22,8%. 65% dintre locuitorii Capitalei spun ca au o situatie financiara mai proasta decat anul trecut, 5% o duc mai bine, iar 29% la fel.

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea