Social

#gigi becali #alegeri parlamentare 2012 #pnl #crin-antonescu

PNL decide azi daca Gigi Becali va reprezenta liberalii la alegerile parlamentare

Crin Antonescu, presedintele PNL, a anuntat ca in cadrul Biroului Politic al PNL de luni se va lua o decizie in legatura cu candidatura lui Gigi Becali, liderul PNG, la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Antonescu afirma ca a discutat cu Becali pe tema candidaturii sale sub sigla PNL. Presedintele PNL spune ca, din punctul sau de vedere, "lucrurile sunt deschise si ca se poate incheia un acord politic intre USL si PNG, prin care acest partid sa dea voturile sale candidatilor USL si, de asemenea, Gigi Becali sa candideze pentru Parlament, daca doreste, pe listele USL".

La randul sau, Victor Ponta, liderul PSD, a declarat, duminica, la Pro TV, ca nu se impotriveste deciziei lui Gigi Becali de a candida pe listele USL. "Sunt stelist, cum as putea sa fiu contra?", a spus Ponta.

Pe de alta parte, intrarea patronului echipei Steaua Bucuresti in randul liberalilor nu este aprobata o parte a membrilor PNL. Ludovic Orban, deputat PNL, declara recent ca, daca ar fi facut parte din conducerea partidului, nu ar fi votat pentru cooptarea lui Becali.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea