Social

#tariceanu sesiune extraordinara #sesiune parlamentara extraordinara #calin popescu tariceanu #emil boc

PNL da un ultimatum guvernului Boc

PNL va cere Parlamentului organizarea unei sesiuni extraordinare, daca Guvernul Boc nu va veni cu un program concret de masuri economice anti-criza in termen de o saptamana.

Ultimatumul a fost lansat, duminica, de presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, care a acuzat coalitia politica ce se afla la putere ca a renuntat la bugetul si la planul anti-criza al fostului guvern, insa nu a pus nimic in loc. Liderul PNL a mai spus ca programul de guvernare este incarcat cu promisiuni greu de respectat.

"Constatam un esec moral, in primul rand, al acestei guvernari. Romanii care au votat, separat, PSD si PD-L nu au votat pentru refacerea FSN-ului. Unii dintre ei au crezut ca promisiunile facute de cele doua partide se vor realiza odata ce vor ajunge la guvernare. Avem de-a face si cu un esec politic si unul politic", a spus Tariceanu.

El si-a motivat aceste afirmatii prin masurile pompieristice luate de Guvernul Boc in prima luna de mandat.

"Am constat o serie de masuri din registrul populist. Este vorba de: ordonanta ce interzice cumulul pensie-salariu, plafonarea indemnizatiilor pentru mame, limitarea salariilor directorilor de companii", a spus Tariceanu. Potrivit acestuia, in ultima luna am asistat la o repetare a esecurilor gvuvernului FSN din 1990. "Si atunci si acum nu exista un plan de guvernare coerent, iar politicienii sunt preocupati de jocurile de culise. (...) Cu fiecare zi de intarziere a elaborarii bugetului, cu atat se adanceste criza in Romania, asa cum este cazul uzinei Dacia", a conchis Tariceanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea