Social

#politica #pnl #ioan rus #atac ioan rus

PNL: Atacul lui Ioan Rus este un act nedemn si rau intentionat

PNL a luat atitudine in legatura cu recentele declaratii ale fostului ministu de Interne Ioan Rus care-l vizau pe Radu Stroe, ministrul delegat pentru Administratie.

"Atacul domnului Ioan Rus este indreptat nu numai impotriva ministrului delegat pentru Administratie, ci si impotriva Ministerului Administratiei si Internelor si constituie un act nedemn, rau intentionat si fara niciun fundament tehnic, juridic sau politic, producand prejudicii de imagine nejustificate. Mentionam faptul ca acuzele, insinuarile si calificativele folosite in mod gratuit nu onoreaza pe nimeni, si in principal pe cel care le atribuie, si nici nu pot reprezenta scuze in ochii opiniei publice pentru ceea ce a facut sau nu autorul acestei alegatii", se arata intr-un comunicat al PNL.

Intr-un interviu acordat Transilvania Live, Ioan Rus il catalogase pe Radu Stroe drept un "smecheras de Bucuresti", care a facut un "joc de glezne", iar apoi a inaintat Curtii Constitutionale aceleasi date pe care le-a prezentat si el in legatura cu referendumul din 29 iulie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea