Social

PNL ataca Primaria Capitalei cu Orban

Ludovic Orban a fost validat de catre Delegatia Permanenta a PNL drept candidatul partidului la Primaria Capitalei .

Delegatia Permanenta a PNL a stabilit ca stafful de campanie sa fie coordonat, politic, de Bogdan Olteanu, iar, la nivel organizatoric, de secretarul general al PNL, Dan Motreanu . Alaturi de Orban, conducerea PNL i-a validat si pe restul candidatilor la primariile oraselor importante din tara. 

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat luni, dupa sedinta Biroului Permanent al partidului, ca social-democratii vor desemna un candidat la Primaria Capitalei dupa Summit-ul NATO, informeaza realitatea.net. Iliescu a precizat ca numirea unui candidat la Primaria Capitalei nu poate fi facuta decat in Comitetul Executiv al partidului si nu in Biroul Permanent.

Mircea Geoana sustine candidatura lui Marian Vanghelie, in timp ce alti lideri ai partidului nici nu vor sa auda de “primarul care este”, preferindu-l pe Sorin Oprescu. 

Nici la PD-L lucrurile nu s-au clarficat. Presedintele formatiunii, Emil Boc, a declarat la finalul Biroului Permanent, ca abia pe 7 aprilie va fi anuntat candidatul pentru Primaria Capitalei. De altfel, aceasta este data la care vor fi stabiliti toti candidatii formatiunii la primariile resedinta de judet , precum si candidatii pentru presedintii de Consilii Judetene .

Boc a declarat ca exista cel putin trei oameni in partid care au sanse sa cistige din primul tur Primaria Capitalei, dar a refuzat sa dea vreun nume. 

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea