Social

PNL, arbitrul scenei politice iesene

Partidul National Liberal (PNL) Iasi, prin vocea presedintelui Relu Fenechiu , a facut un apel celorlalte forte politice de pe plan local pentru demararea a "doua proiecte de mare importanta pentru Iasi". "Pozitia de arbitru  pe scena politica ieseana, pe care PNL a obtinut-o, ne responsabilizeaza si mai mult.

Suntem dispusi sa colaboram cu celelalte forte politice care ne curteaza, dar intr-o forma mai mult civica si mai putin politica. Facem astfel un apel la celelalte partide politice pentru a demara, intr-o prima faza, cel putin doua proiecte de mare importanta pentru Iasi:

deblocarea situatiei drumurilor DN 24 si DN 28, pentru care Guvernul liberal a alocat fonduri, cat si efectuarea demersurilor pentru eliberarea ultimului document necesar inceperii lucrarilor la Aeroportul International Iasi, ma refer aici la actul care perfecteaza situatia terenului din aria viitorului aeroport si pe care Consiliul Judetean Iasi trebuie sa il acorde, la schimb, Ministerului Apararii Nationale", a declarat ieri deputatul Relu Fenechiu , seful PNL Iasi . (continuarea in Flacara Iasului)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Flacara Iasului

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea