Social

PNL a furat startul!

Duminica, 22 iunie 2008, Delegatia Permanenta a PNL a validat deciziile Biroului Permanent privind masurile de luat in perspectiva scrutinului parlamentar din aceasta toamna. Printre aceste masuri se numara si dizolvarea Comitetului de Conducere a PNL Bucuresti si inlocuirea lui cu o conducere interimara , alcatuita din Calin Popescu Tariceanu, Eugen Nicolaescu si Marin Petrache.

Liderul filialei Bucuresti a PNL a fost Ludovic Orban . Cu vreo citeva zile mai inainte, Calin Popescu Tariceanu ii ceruse lui Ludovic Orban demisia din fruntea Organizatiei de Bucuresti pentru rezultatul catastrofal obtinut nu de candidatul Ludovic Orban la Primarie, ci de Organizatia de Bucuresti la votul politic pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti: doar 10,4%, in timp ce PNL a obtinut, la nivel de tara, aproape 20%. Cum Ludovic Orban a refuzat si, mai ales, cum stiri si zvonuri dau drept sigur un conflict mai vechi intre Calin Popescu Tariceanu si Ludovic Orban, reactiile presei, ziarelor si televiziunilor s-au concentrat aproape exclusiv pe scoaterea lui Ludovic Orban de la sefia Organizatiei de Bucuresti.

 

Continuarea in Jurnalul National 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea