Social

PNG castiga alegerile la Stefanesti

Anghel Rababoc (PNG) a castigat alegerile pentru Primaria comunei ilfovene Stefanestii de Jos, obtinand 1848 de voturi, in timp ce contracandidatul sau , Aurel Parvu (PSD) a obtinut 1745 de voturi, a anuntat, luni, Biroul Electoral Central ( BEC ).

Candidatul PNG Anghel Rababoc a fost declarat ales pentru atribuirea mandatului de primar la Stefanestii de Jos, potrivit unui comunicat al BEC. Totodata, BEC a anuntat si rezultatele alegerilor organizate, duminica, in circumscriptiile electorale Poieni (judetul Teleorman), Arcani ( judetul Gorj ) si Sascut (judetul Bacau).

Astfel, la Poieni a fost declarat ales candidatul Ion Dinca (PDL), care a obtinut 924 de voturi, in timp ce contracandidatul sau Gheorghe Ene (PSD) a primit 916 voturi. Alegerile pentru Primaria Arcani au fost castigate de Vasile Popescu (PNG), cu 476 de voturi, contracandidatul sau Daniel Drumen (PSD) obtinand 451 de voturi.

La Primaria Sascut a fost declarat ales candidatul PIN Cristinel-Costel Bostan, acesta obtinand 2980 de voturi. Candidatul Ioan Rauta (PSD) a obtinut 2657 de voturi, a anuntat BEC. In perioada urmatoare, BEC va publica in Monitorul Oficial rezultatele oficiale ale alegerilor autoritatilor administratiei publice locale.

Localnicii din Stefanestii de Jos au votat, duminica, in cel de- al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, pentru ca Biroul Electoral Central a anulat alegerile de aici din 1 iunie, dupa ce s-a constatat ca unui mare numar de alegatori le-a fost ingradit dreptul de a vota, ceea ce a fost de natura sa modifice rezultatul alegerilor si atribuirea mandatelor. (continuarea in Mediafax)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea