Social

#weekend #ploi #vremea weekend #prognoza meteo

Ploile continua si in weekend

De vineri, precipitatiile vor continua, insa acestea vor fi mult mai reduse cantitativ in toata tara. Cerul va fi variabil, noros trecator, insa va mai ploua la munte si local in Crisana, Maramures, Transilvania si Moldova.

Temperaturile vor incepe sa creasca din nou, vantul va sufla slab si moderat, mai accentuat la munte, dar si in partea de sud si sud-est a tarii. Valorile termice maxime se vor situa intre 16 si 26 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

La Bucuresti, vremea se va mentine calda, cu posibile innorari dupa-amiaza, iar temperatura maxima va ajunge pana la 26 de grade.

La munte, incepand de vineri, vremea se va ameliora in ceea ce priveste precipatiile, insa isi vor mai face prezenta, in cursul zilei, innorari temporare insotite de descarcari electrice.

Pe litoral, vineri, vremea va fi instabila, cerul va fi temporar noros si vor fi sanse mari de averse insotite de descarcari electrice. Temperaturile maxime se vor situa insa intre 16 si 17 grade.

Sursa foto: www.cugetliber.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea