Social

#vant #ploi #prognoza meteo #descarcari electrice

Ploile continua si in urmatoarele zile

Vremea va continua sa fie capricioasa si in urmatoatele zile. Maine, cerul va fi temporar noros si se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice, si intensificari de scurta durata ale vantului in cele mai multe regiuni ale tarii.

Vremea va fi instabila in special in Moldova, Transilvania, Maramures, Muntenia, Oltenia, local in Dobrogea si izolat in restul teritoriului.

Cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp si, izolat, chiar si 50 l/mp. Va ploua mai insemnat in Carpatii Orientali si Meridionali, dar si in Subcarpati, unde vor fi si conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor situa intre 20 si 30 de grade Celsius.

Vineri, vremea va continua sa fie instabila, mai ales la munte, in Maramures, Transilvania, Moldova, Dobrogea si Muntenia. In aceste zone vor cadea averse insotite de descarcari electrice pe arii extinse si se vor inregistra intensificari de scurta durata ale vantului. Maximele se vor situa intre 21 si 31 de grade Celsius.

Sursa foto: cugetliber.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea